середу, 7 квітня 2021 р.

Найчесніше змагання - змагання із самим собою

6 квітня на сторінці Публічні бібліотеки Солом’янки у facebook до Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку відбулася онлайн-розмова «Найчесніше змагання - із самим собою» з Артемом Лобановим - людиною, залюбленою у спорт.

Артем Лобанов – книговидавець, книжковий менеджер, який все життя любить спорт, тренується і вважає це необхідним для кожної людини. Сьогоднішня розмова – про професійний та аматорський спорт, фізичну культуру та про безліч цікавих навколоспортивних тем, які засновані на власному життєвому досвіді нашого гостя.
Згідно з олімпійською хартією, спортивним аматором є той, хто займається спортом за власним бажанням, заради розваги і свого фізичного розвитку, але не отримує від цього прямо чи опосередковано ніякої матеріальної винагороди.

Артем Лобанов розповів про свою пристрасть з дитинства – про футбол. Про те, чому не став професійним футболістом, навчаючись в спортивній школі. Чому професійний вік професійного спортсмена не дуже довгий. Якими видами спорту займався в своєму житті. І як його професійний спорт переріс в аматорську площину. 
Філософія спорту, в основі якої лежить максималізм, бажання перемагати, це є і філософією життя, яке також складається із перемог і поразок. де також треба намагатися прагнути до більшого.

Учасники розмови взяли участь у вікторині, запропонованій Артемом Лобановим, і переможці отримали подарунки. 
Детальніше про міркування Артема Лобанова про важливість спорту в житті кожного дивіться у відео.


Немає коментарів:

Дописати коментар