середу, 14 квітня 2021 р.

Ілона Замоцна. "Пояснити світ простими словами"

14 квітня на сторінці на сторінці Публічні бібліотеки Солом’янки у facebook відбулася Онлайн-зустріч із молодим київським видавництвом ВІХОЛА в особі її співзасновниці Ілони Замоцної.

"Видавництво "Віхола" - це книги по психології, мотивації, екології, філософії, ботаніці, хімії, релігієзнавству, подорожах та інші науково-популярні книжки українських авторів українською мовою. Видавництво працює передусім з українськими авторами й розвиває суто українські напрямки нон-фікшн і наук-поп, виступає проти інтелектуального пафосу, адже процес отримання будь-якого знання бачать як розвагу, а не тяжку працю, а навчання — як гру, а не піт, кров і сльози.
Видавництво утворилося в нелегкий час пандемії - в липні 2020 року. Відтоді видавництво злагоджено й зосереджено працює над розширенням асортименту книжкового ринку. Віхола – це шестеро працівників, точніше – працівниць, кожна з яких закриває певну нішу в роботі видавництва, і разом вони – яскрава й результативна команда, яка опановує й реалізує принципи успішного бізнесу в, здавалося б, зовсім небізнесовій галузі, а ще — демонструє суперкомандний підхід до роботи, знаючи що високі результати і якісні продукти творяться тільки спільно, вибудовуються на взаємній довірі й мають значення лише тоді, коли в них вкладено справжні командні цінності. 
Про кожного працівника і однодумця Ілона Замоцна розповідає як про відповідальну й цікаву особистість. 
Ілона Замоцна зробила огляд видавничих досягнень свого видавництва, відкрила завісу планів на майбутнє. 


Немає коментарів:

Дописати коментар