вівторок, 20 квітня 2021 р.

Як відшукати головне і вкладати свої ресурси в нього

19 квітня на сторінці Публічні бібліотеки Солом’янки у facebook відбувся онлайн-вебінар «Як відшукати ГОЛОВНЕ і вкладати свої ресурси в нього» тренерки з м'яких навичок, коуча, методологині освітніх програм, експертки з лідерства, співзасновниці Тренінгової агенції «PRO Trainings» Вікторії Дівоньки.
Опинившись в ситуації, коли більшість людей змушені обмежити соціальні контакти і більшу частину часу проводити дома, ми все частіше переосмислюємо свої пріоритети, зміщуючи й по-новому розставляючи акценти. І це нормально. 
Як визначити, що головне для мене саме зараз? Які питання треба поставити собі в певний момент? На що треба звертати увагу і чим керуватися, визначаючи пріоритети? Що таке ресурс людини? Як поповнювати свій ресурс? Де шукати джерела наповнення своїх ресурсів? Як почути себе й свої бажання? Для чого людині насправді лінощі? Що таке задоволення? Що таке неврози і чому вони є в нашому житті? Як уникнути їх? Як допомогти не тільки собі, а й своїм дітям і всім, хто нам не байдужий.
Відповідаючи на ці та інші питання, психологиня дала покрокову інструкцію як жити в гармонії з собою, своїми відчуттями і зі світом. А найголовніше – не забувати про себе і радіти навіть дрібницям, які є позитивними для нас.
Якщо ви хочете знайти відповіді на ці та інші питання й отримати фахові підказки, дивіться відео.


Немає коментарів:

Дописати коментар