суботу, 1 травня 2021 р.

Онлайн-зустріч з Іриною Ніколайчук, співзасновницею видавництва "Creative Women Publishing"

29 квітня на сторінці Публічні бібліотеки Солом’янки у facebook відбулася онлайн-зустріч з Іриною Ніколайчук, літературознавицею, літературною критикинею, лекторкою освітніх платформ, співзасновницею видавництва "Creative Women Publishing" – першого жіночого видавництва в Україні.

Ірина Ніколайчук розповідала про те, як виникла думка створення жіночого видавництва, про історію його виникнення, про роботу під час локдауну та про діяльність видавництва.
Видавництво "Creative Women Publishing" виникло в березні 2020 року з флешмобу «Що б ти зробила, якби не боялась?» і об’єднала сотні й тисячі жінок Києва, України й світу, трансформуючись і розширюючись і набираючи обертів.
"Creative Women Publishing" – маленький жіночий бізнес, що досяг значних масштабів, який проходить різні періоди – і період піднесення, і період сумнівів, і період зневіри, яка, на щастя, швидко минає завдяки цілеспрямованості й вірі в себе й свої сили.

Ірина Ніколайчук розповіла про книжку «Про що вона мовчить» – книжку, яка написана жінками для жінок. Ця збірка – голоси жінок, які наважилися розповісти свою особисту історію, аби інші також перестали мовчати. "Creative Women Publishing" створює жіноче коло, дає можливість жіночим голосам звучати все гучніше, щоб їх почули. Цікавим явищем для цього жіночого видавництва є «Спільнокошт». Що це таке і як він працює. Які інструменти допомагають креативному видавництву працювати й розширювати свою роботу. Про що розповідає книжка «Про що вона мовчить». Які книжки ще пропонує читачу це цікаве жіноче видавництво. Які плани мають ці креативні й сучасні видавці. Цікаво? 


Немає коментарів:

Дописати коментар