суботу, 22 травня 2021 р.

Подорожуймо Україною цікаво

21 травня на сторінці Публічні бібліотеки Солом’янки у facebook відбулася просвітницька онлайн-зустріч із турагенцією «Драйвовий равлик» "Подорожуймо Україною цікаво" . Нашим онлайн-гідом є Оксана Шинкаренко, засновниця туристичної спільноти "Драйвовий равлик" і школи супроводжуючих гідів.

Оксана Шинкаренко розповіла, з чого починалася туристична агенція "Драйвовий равлик" і чому вона має таку цікаву назву. Розповіла також про школу гідів
Завзятий турист "зі стажем", Оксана Шинкаренко розповіла про одноденні тури, цікаві місця, що можна відвідати в межах одного дня, про переваги, бонуси, сувеніри та подарунки для активних екскурсантів. Оксана Шинкаренко впевнена, що "Драйвовий равлик" може запропонувати навіть досвідченому туристові цікаві подорожі й готові відкривати незвідану, але дуже привабливу та цікаву Україну. В кожну екскурсію "Драйвовий равлик" додає щось цікаве, оригінальне й особливе.
Ця туристична агенція пропонує не тільки екскурсії, але й квести - цікаві й оригінальні.

Якщо ви не знаєте куди поїхати на вихідні? Що побачити нового та цікавого поблизу Києва? Вам саме до "Драйвового равлика"!
Усіх, хто полюбляє екскурсії, подорожі, квести, "Драйвовий равлик" запрошує:
  • Сайт спільноти "Драйвовий равлик": https://ravluk-go.com/
  • Інстаграм: drive.trip
  • Телеграм: drive_trip
  • Вайбер: Драйвовий равлик
  • Фейсбук: drive.ravluk





Немає коментарів:

Дописати коментар