пʼятницю, 14 травня 2021 р.

Бути різною, залишаючись собою!

14 травня на сторінці Публічні бібліотеки Солом’янки у facebook відбулася онлайн-зустріч з керівницею проєкту «Журнал "Жінка"» Наталією Кириленко та арт-директоркою видання Оксаною Сотниковою.

З чого починався сучасний журнал "Жінка" - єдине україномовне видання для жіночої аудиторії, котре перетнуло своє перше століття? Який шлях подолало це цікаве й корисне видання для жінок? Хто співпрацював з журналом "Жінка"? Які трансформації відбулися в журналі? Що змінилося, а що залишилося, підтримуючи дух і спрямованість журналу? Не зважаючи на труднощі й виклики часу, керуючись девізом "Contra spem sperо" журнал отримав новий імідж і нове дихання. Він став сучасним, цікавим й інформативним виданням, яке із задоволенням читають тисячі жінок різного віку.
Про це розповіла керівниця проєкту "Журнал "Жінка" Наталія Кириленко.
Про тотальний ребрендинг і те, як змінився журнал - візуально й змістовно, не втрачаючи зв'язку з читачами. І головне - про завдання і місію сучасного видання розповідає арт-директорка видання Оксана Сотникова.

Журнал стає яскравішим, сучаснішим і йде в ногу з часом і запитами читачок.
"Ми хочемо плекати самодостатність жінки: вміння прийняти рішення, готовність мати власну думку і не боятись її озвучити - бути різною, залишаючись собою!" - говорить "Жінка".


Немає коментарів:

Дописати коментар