вівторок, 11 травня 2021 р.

Охорона земель. Основні вимоги до охорони земель

11 травня на сторінці Публічні бібліотеки Солом’янки у facebook відбувся правоосвітній онлайн-вебінар «Охорона земель. Основні вимоги до охорони земель», який провела Антоніна Загура - начальник відділу правопросвітництва та надання правової допомоги Правобережного київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Тема вебінару дуже злободенна й корисна, вебінар цікавий для тих, хто хоче жити в гармонії з природою і знати основи законодавства щодо охорони земель.

З яких складових формується поняття «охорона земель»? Що таке моніторинг забруднення земель? Які складові і завдання моніторингу? Якими законодавчими актами регулюється охорона земель та використання земель? Що вважається порушенням законодавства про охорону земель? Яку відповідальність передбачає законодавство за забруднення земель? Яка методика розрахунку шкоди Що таке комплексні заходи з охорони земель? З чого складається такий комплекс? Як захищають землі в нашому регіоні, зокрема а Києві? Які є документи з цього питання?

Отримуючи фахові відповіді на ці та інші питання з теми охорони земель, ми озброєні знаннями, які допоможуть берегти наші землі, не засмічувати їх, адже охорона природи, боротьба із тими, хто засмічує навколишнє середовище, є одним із найважливіших завдань сучасної свідомої людини.


Немає коментарів:

Дописати коментар