четвер, 6 травня 2021 р.

Літо - час оздоровлення

6 травня на сторінці Публічні бібліотеки Солом’янки у facebook відбувся вебінар «Літо - час оздоровлення!» , який провели фахівці зі здорового способу життя Отто Стойка та Ірина Цісар.
Лікарі розповіли про особливості літнього оздоровлення в умовах епідемії COVID-19.

Літо - це саме той час, коли необхідно укріпити своє здоров'я, набратися сил і заряду на рік. Що для цього пропонують Отто Стойка та Ірина Цісар як фахівці із здорового способу життя? Відпочинок буває організований і неорганізований. Обидва види є реальною умовою збереження здоров'я, що набуває все важливішого значення в наш нелегкий "ковідний" час. Особливо фахівці наголосили на необхідності щеплення, тому що це - наш квиток до літнього відпочинку поза межами України і фактор нашої безпеки взагалі.

Щоб літній час став корисним для здоров'я і дорослих, і дітей, фахівці пропонують звернути увагу на кілька важливих, навіть необхідних кроків:
  • якомога більше часу проводити на свіжому повітрі та спілкуватися з природою;
  • раціонально харчуватися, тим паче, що влітку дуже легко це робити, тому що є багато свіжої садовини й городини, лісових ягід тощо;
  • якщо немає можливості поїхати на природу, необхідно відпочивати, дотримуючись необхідних заходів протиепідемічної безпеки.
Лікарі дали цікаві поради батькам, як заохотити дітей не сидіти вдома і "залипати" в гаджетах, а проводити час із користю для здоров'я.
Отто Стойка та Ірина Цісар розповіли про роботу наметового табору "Витоки", про плани табору на літо, про вартість відпочинку в такому таборі, про пільгову оплату (хто має право), куди звернутися, щоб отримати путівку в цей табір та багато корисної інформації. Також глядачі отримали корисні контакти.

Детальніше дивіться у відео.

Немає коментарів:

Дописати коментар