середу, 19 травня 2021 р.

Онлайн-презентація роману Міли Іванцової «Намальовані люди»

18 травня на сторінці Публічні бібліотеки Солом’янки у facebook відбулася онлайн-презентація роману Міли Іванцової «Намальовані люди», який побачив світ у видавництві «Білка».

Міла Іванцова – активна громадська діячка, багатогранна творча особистість, авторка 8 романів та 4 збірок оповідань, лауреатка багатьох літературних конкурсів, позитивістка, оптимістка, патріотка. Любить дерева, квіти, цікавих креативних людей. Прозу Міли Іванцової називають «терапевтичною», її романи та оповідання відрізняються людяністю, написані з любов’ю до людей, до України і до свого міста, адже події практично всіх її сюжетів розгортаються в Києві. Загальний наклад книжок Міли Іванцової – понад 230 тис. примірників.

Сьогодні авторка презентувала свій роман «Намальовані люди», робота над яким тривала 6 років. У романі йдеться про Київ та його мешканців буремної зими 2013-2014, про Революцію Гідності, побачену різними людьми з різних позицій, про дружбу та щирість, про байдужість та злість, про гідність та самопожертву та про Любов. Роман розповідає про звичайних людей, поставлених у незвичайні обставини. Про Майдан та антимайдан, про небайдужих, які постали проти злочинної влади за людську гідність, про силовиків, поглядом з іншого боку барикад, про тих, кого взагалі не торкнулося. Про художників та медиків, підприємців і студентів. Про чоловіків та жінок, підлітків та літніх людей, українців і не тільки. Про кохання, силу духу, взаємопідтримку, самопожертву, людяність і любов у широкому сенсі цього слова. І, звісно, про Київ, буремний та буденний. В романі є вигадані персонажі, але змальовуються і реальні люди – Марія Матвіїїв - медсестра, що була на Майдані в той час та Левко Скоп - художник-іконописець.

Окремо авторка розповіла про художника-ілюстратора, про роботу над створенням ілюстрацій і обкладинки роману. Тепла, цікава і насичена зустріч побудувалася у вигляді діалогу авторки з її читачами.


Немає коментарів:

Дописати коментар