неділю, 30 травня 2021 р.

Цікаво про спорт і не тільки з Артемом Лобановим

27 травня сторінці Публічні бібліотеки Солом’янки у facebook відбулася онлайн-зустріч із людиною залюбленою в спорт - Артемом Лобановим. Тема зустрічі - "Цікаво про спорт і не тільки". 

Артем Лобанов - видавець, книжковий менеджер і людина, що дуже любить спорт - активний, експресивний і позитивний.
Розмову розпочали з вражень Артема Лобанова про футбольний матч цьогорічної Ліги Європи - між командами Вільярреал — Манчестер Юнайтед. Завзятий спортсмен розповів про футбольні новини України й світу.
Однією з прихильностей Артема Лобанова є пінг-понг. Про історію, сьогодення, особливості цього динамічного виду спорту також цікаво й захопливо розповів сьогоднішній гость. А також дав декілька слушних і корисних порад для тих, хто вирішив займатися пінг-понгом.

Артем Лобанов порадив читачам книги про спорт, про відомих спортсменів, які варто почитати не тільки дорослим, а й дітям. Для того, щоб зацікавити їх читати й ставати якщо не професійними спортсменами, то хоча б прихильниками фізкультури і здорового способу життя.
Артем Лобанов не тільки любить спорт, він майстерно й цікаво про нього розповідає. І слухаючи його, ловиш себе на думці: "А спорт - це не нудно, а класно й цікаво!" 

І наприкінці розмови Артем запропонував глядачам взяти участь у цікавому розіграші, поставивши декілька питань про пінг-понг. Було цікаво, пізнавально й живо!


Немає коментарів:

Дописати коментар