пʼятницю, 14 травня 2021 р.

Онлайн-презентація книги Олесі Лужецької "Чимчикун. Історії Країни НаДобраніч"

14 травня на сторінці Публічні бібліотеки Солом’янки у facebook відбулася онлайн-зустріч з письменницею Олесею Лужецькою, яка запропонувала знайомство з новим українським героєм – Чимчикуном і запросила у Мандрівку Миру з Чимчикуном!

Олеся Лужецька, хранителька фантазійних та реальних історій. Двічі щаслива мама і дружина. Жіноча трансформаційна тренерка, письменниця. Створила авторську трансформаційну гру "Афродизіак подружніх взаємин". Гра увійшла в Книгу рекордів України. Створила три колоди метафоричних-асоціативних карт. Розробила авторські онлайн-курси і тренінги "Колекція особистого щастя" Менторська програма "Відверта розмова із собою" Майстер-клас "Безконфліктна комунікація. Що ми говоримо? Як нас чують ", тренінг "12 кроків до гармонізації взаємин". Видала книгу "Чимчикун. Історії Країни НаДобраніч".
Письменниця розповіла про свій шлях до письменства, про свої трансформації. Олеся Лужецька переконана, що завжди треба йти за покликом своєї душі, сміливо йти до своїх мрій і досягати того, чого прагнете.

Хто ж такий Чимчикун? Звідки таке ім'я у головного героя? Як воно народилося? Це хлопчик, який має 9 земних років і 900 космічних. Він живе в кожному з нас, переконана письменниця. Він народився в Україні для того, щоб об’єднати українців півночі і півдня, заходу і сходу, інших країн, незалежно від віросповідання та політичних поглядів. Щоб це зробити, він вирушає у Мандрівку Миру. І він допомагає нам сміливо рухатися вперед, чимчикувати. Олеся Лужецька мріє, щоб ми, українці, навчилися читати мову свого серця, відчули свою силу, ростили щастя в собі.
Письменниця розповідала про свою книжку "Чимчикун. Історії Країни НаДобраніч", про її дизайн, про художницю, яка ілюструвала книжку, про дійових осіб, добрих і не дуже - Чимчикуна, Морока, Підсвіду, Олю тощо, зачитувала уривки з книжки.
Зустріч була тепла й позитивна.




Немає коментарів:

Дописати коментар