четвер, 24 грудня 2020 р.

Опановуємо забудькуватість

21 грудня на сторінці facebook Публічні бібліотеки Солом'янки відбувся вебінар Вікторії Дівоньки - тренера від Освітнього Хабу м. Києва та Української Школи Урядування з Soft Skills, співзасновниці тренінгової агенції «PRO Trainings agency», консультаційного коуча, менеджера з розвитку освітніх програм для персоналу в компанії HR You, спікера на платформі бібліотек. Тема  - «Опановуємо забудькуватість».
Вікторія розповіла про важливі функції мозку, його фізіологічні властивості. 
Від великого навантаження на нього в нас можуть відбуватись якісь дивні речі, так звані відхилення. Міняється його фізіологічна властивість, а саме втрачається функція запам’ятовувати певні речі, які відбуваються в нашому житті. Якщо є якісь відхилення, то потрібно звертатись до медичних спеціалістів. Це так званий стан когнітивної втоми. Стан деменції, кий відбувається через перевтому. 
Для покращення нашої роботи важливо планувати свої справи. Проговорювати ті речі, які нам необхідно зробити. Можна використовувати браслети, записувати в блокнот, робити для себе певні нотатки, начитувати на диктофон голосові нагадування. Дуже важливо використовувати всілякі важливі речі, які б нам допомагали запам’ятовувати те, що для нас необхідно. В кінці дня важливо для себе проводити аналіз зроблених справ. Потрібно організовувати для себе певну рефлексацію, відпочивати від виконаних протягом дня справ. 
І, за традицією подібних заходів, пані Вікторія відповіла на запитання слухачів. 


Немає коментарів:

Дописати коментар