понеділок, 28 грудня 2020 р.

Наталія Гук: відверто про творчість, дива і мрії

25 грудня відбулася онлайн-зустріч з письменницею Наталією Гук, яка повідала слухачам відверті історії про свою творчість, дива і мрії. Шлях письменниці не простий, але цікавий і різнобарвний. Окрім прози, оповідань та есе, писала вірші. Познайомила слухачів із своїми книгами, серед яких «Євромайдан (звичайні герої)», «Книга рецептів та історій смачного настрою», яка отримала приз глядацьких симпатій у Коронації слова. Оповідання «Спогади по дому», в якому йде мова про контракти на Подолі в Києві. Неодноразово авторка представляла свої літературні твори на різноманітних конкурсах, де вони отримували різноманітні призові нагороди.
Представила книгу «П’ять плюс» у співавторстві з Андрієм Чернявським, яка належить до рубрики ділової літератури. Її гумористична книга «Легенда нашого городу», в якій відображені смішні історії спогадів про вирощування овочів та фруктів на власнім городі. 
Родзинкою зустрічі була творча пропозиція від письменниці взяти участь у невеликій передноворічній літературній конкурсній програмі. Завдання для бажаючих наступне: написати коротеньке есе в коментарях під постом, яке б тематично містило в собі три з чотирьох запропонованих слів: «книжки», «дива», «творчість», «мрії». Переможець буде оголошений о 15.00 в понеділок 28 грудня. Подарунок - «Книга історій і рецептів гарного настрою» з особистим підписом від авторки + 2 імбирних пряники.

І в кінці зустрічі велике та щедре привітання авторки з різдвяними та новорічними святами та подяка всім слухачам за увагу та участь в онлайн-зустрічі. 


Немає коментарів:

Дописати коментар