вівторок, 8 грудня 2020 р.

Звички, які нам заважають та допомагають

На сторінці facebook Публічні бібліотеки Солом’янки відбувся вебінар Вікторії Дівоньки - тренера від Освітнього Хабу м. Києва та Української Школи Урядування з Soft Skills, співзасновниці тренінгової агенції "PRO Trainings agency", консультаційного коуча, менеджера з розвитку освітніх програм для персоналу в компанії HR You, спікера на платформі бібліотек.

Розмова була про негативні звички та їх вплив на наше життя. Наприклад, інтернетна залежність, одночасне використання гаджетів чи інших інформаційних пристроїв з нашою діяльністю. Приймання їжі є несумісним з використанням телефонів, гаджетів, планшетів тощо. Дуже важливо, щоб ми починали і логічно завершували свої справи без впливу на нас інших інформаційних потоків. 

Піднімалось питання прокрастинації, тобто відкладання задуманого на потім, коли наступає вже той момент, що ми відмовляємось від запланованого. 
Потрібно правильно організовувати свої домашні справи, не перевантажувати себе ними. 
Пані Вікторія дала відповіді на запитання слухачів. Тренерка наголосила на тому, щоб ми дуже дозовано підходили до інформаційного навантаження. Важливим є процес постійного навчання та роботи над собою. Гарним моментом для нас є знайомство з цікавими людьми, вміння розпоряджалися своїм часом, і найголовніше - завжди були в позитивному стані.



Немає коментарів:

Дописати коментар