вівторок, 1 грудня 2020 р.

Що робить нас сильними?

30 листопада о 15:0 на сторінці facebook Публічні бібліотеки Солом’янки відбувся вебінар практичного психолога, тренера, коуча, КПТ-терапевта, засновниці «Pro Trainings Agency» Злати БІНЕВИЧ. Тема вебінару - «Що робить нас сильними?». В формі дискусії слухачі ділилися своїми оцінками, як справитись в житті з тими чи іншими життєвими проблемами та важкими ситуаціями, і як з них виходити.

Для цього існують зовнішні та внутрішні фактори. Зовнішні – це спілкування, зміна оточення і т.д. Внутрішні фактори - це вміння відпускати, приймати, переживати, перетерпіти до певної міри ту чи іншу ситуацію. Постаратися поміняти, переглянути щось в собі. Найголовніше - це рух енергії в середині себе, вміння змоделювати ситуацію на рівні свідомості і уявити собі, що все задумане вже проявилось на краще, і найголовніше - повірити, що це краще вже проявилось. Потрібно зрозуміти і дослухатись до істини, що важливо не те, що з нами відбувається, а те, як ми це сприймаємо.

Злата підняла тему таких понять, як чесність, щирість та відвертість, питання віртуального та реального світів, проблематики страхів, навіювання і т.д. Надавалось вагоме значення присутності поруч в житті щирої та відвертої людини. Говорилось про те, що ми самі несемо відповідальність за своє життя, що ми досягаємо великих висот лише тоді, коли в це віримо і наполегливо трудимось. Наша віра і наша праця робить нас сильнішими і впевненішими в цьому житті.


Немає коментарів:

Дописати коментар