понеділок, 15 квітня 2024 р.

Бібліотечна арт-зустріч "Теплі миті"

У четвер, 11 квітня, у Центральній бібліотеці Солом'янки ім. Сковороди засновники неформальної волонтерської ініціативи «Культ_о_Во» (культура і волонтерство) провели арт-зустріч "Теплі миті".

Учасники, об'єднані бажанням віднайти внутрішній спокій, уявили день нашої Перемоги і себе в ньому. Кожен зміг зануритися у світ медитації, розмалювати полотно кольорами власних емоцій. Ці яскраві образи - сонце, соняшник, дорога, круча, хатинка перетворилися на живі картини, що виблискують барвами, і залишили в серцях відчуття тепла й надії.
Захід був проведений двома талановитими жінками: Анною Дерев'янко, яка не лише володіє комунікаційними навичками, але й залюблена в малювання, та Любов'ю Єремічевою, журналісткою та письменницею, що має унікальний досвід перебування в індійському ашрамі. Завдяки їм та нашим чудовим учасникам, зустріч пройшла в невимушеній атмосфері, наповненій гармонією та взаєморозумінням.

А ще ми не лише занурилися у світ творчості та внутрішньої гармонії, а й зробили маленький, але дуже важливий внесок у справу захисту нашої країни — зібрали 2110 гривень на підтримку бійців 2-го механізованого батальйону 3-ї Окремої Штурмової Бригади.

Немає коментарів:

Дописати коментар