вівторок, 23 липня 2024 р.

Творчий дует Тетяни Яровициної й Таї Загоруйко запрошує пройтися "Стежками музики й любові"

Насправді, настрій у багатьох з нас такий собі, і часом просто неможливо знайти життєдайні фото, які б йому відповідали. Та якщо вже говорити про любов - то лише з гарячими очима!
Тож найближчої неділі, 28 липня о 12:00 щиро запрошуємо до Центральної бібліотеки Солом'янки, аби неквапливо пройтися чуттєвими стежками музики й любові разом із творчим тандемом Тетяни Яровициної й Таї Загоруйко.

Наші гості належать до різних поколінь, кожна з них має власний унікальний досвід. Проте обидві вони над усе цінують людську справжність, безумовну любов і щиру довіру, які часом треба добре попошукати серед огрому інших почуттів. Обидві вони пишуть вірші, а Тая ще й співає різними мовами світу.
Тим, хто знайомий із цим тандемом, не треба пояснювати, що в ньому спільного. А хто ще не знайомий, має рідкісну нагоду познайомитися із його творчими плодами!

Це буде лірична зустріч, на якій можна буде зняти напругу, активувати внутрішні ресурси й зачерпнути життєдайного світла.
Наші гості воліють, аби наше спілкування на рівні душ стало колом підтримки одне одному і принесло добрі спільні плоди: опісля зустрічі всі охочі зможуть долучитися до благодійного збору на аптечки першої допомоги для порятунку життів українських військових.

Місце: вул. Освіти, 14 а
Дата: 28 липня, 12:00
Вхід вільний

Немає коментарів:

Дописати коментар