середа, 10 липня 2024 р.

Анонс заходу

ОЧІ ведуть нас світом, дозволяють бачити його неповторну красу, пізнавати його мудрість, усвідомлювати межі й розширювати горизонти пізнання, установлювати зоровий контакт з людьми та висловлювати почуття... Ми навіть і не замислюємося, наскільки вони важливі, і як багато вони нам і про нас говорять!

Тож найближчої неділі, 14 липня, ми підготували для вас багатовимірну зустріч в Центральній бібліотеці Солом'янки, на яку вас радо запрошуємо, аби разом розкрити якнайбільше сенсів, які дають нам ОЧІ!

Відкриття виставки фотографій Ганни Семенової "Краса Українських гір"
Цього дня читальна зала бібліотеки одягнеться у кольори Карпат. І кожен, хто зараз не в змозі навідатися в дорогий серцю в любий оку край, може бодай подумки полинути до найбільш високогірного мальовничого села України Дземброня, що розкинулося під Чорногірським хребтом, оддалік від цивілізації... Туди, де ліси, полонини, чисте повітря дарують гармонію і спокій... Тут шукали натхнення Леся Українка, Василь Стефаник та інші митці, а режисер Сергій Параджанов зняв свій найвідоміший фільм «Тіні забутих предків». Саме ця краса надихнула пані Ганну на неповторну серію фотографій.

Дружні розмови
Ганна Семенова цікавиться не тільки фотографією. Вона спробувала себе у багатьох напрямах, про які розповість гостям зустрічі. А ми лише зазначимо, що вона є успішною підприємицею та благодійницею. Щасливі нашій плідній взаємодії: від дня дарування книжок, 14 лютого, і до сьогодні завдяки пані Ганні фонд нашої бібліотеки збагатився на 100 українських книжок!!! Саме тому ми з таким нетерпінням чекаємо на цю зустріч!

Магія українських пісень 
Впевнені, це буде дуже цікава зустріч, наповнена враженнями і спогадами. А подарунком нашій гості та всім присутнім стане низка чудових українських пісень у виконанні учасників Вокальної студії на Освіти! Українці - народ спостережливий та ліричний, тож і пісень про очі мають безліч - а надто про жіночі!
Тож до щирої, теплої зустрічі!

Немає коментарів:

Дописати коментар