вівторок, 16 липня 2024 р.

ОЧІ. Краса українських гір 🇺🇦 🤗 14 липня поєднання двох культурно-мистецьких заходів - відкриття виставки фотографій “Краса українських гір” та Літературно-музичної зустрічі “Очі” - спричинило недільний аншлаг. 💚 У цей день можна було почути про виставку Карпатських краєвидів та поспілкуватися з її авторкою, благодійницею, яка подарувала бібліотеці 100 книжок, - Ганною Семеновою! Тож, навіть спека в +38 градусів не завадила поціновувачам мистецтва зібратися у затишній читальній залі Центральної бібліотеки Солом’янки. 🤩 Ганна Семенова, окрім того, що чудова фотографиня, дизайнерка, підприємиця та доброчинниця, вона ще й цікава, уважна до деталей оповідачка, вміє захопити розповіддю та подарувати яскраві враження співрозмовникам. А ще - вона гарно співає, тож під час другої частини зустрічі її голос дуже гармонійно, майже з перших нот, влився до загального хору голосів. 💖 А ще Пані Ганна - засновниця ТМ “Візерунок”, яка виробляє модні українські хустки з принтами від сучасних українських художниць, та видавництва листівок “Фотофабрика” з українськими мотивами, які ви можете побачити на абонементі нашої бібліотеки (біля скриньки для пожертв на волонтерські ініціативи). 📙📘📗Оскільки пані Ганна - душа, щедра на книжки, тож і розпочалася наша музична частина з нашого їй подарунка - пісень про книжки і фотографії. А далі - присутні залюбки згадували українські народні та знані пісні про ОЧІ - сині, зелені, карі, чорні - від керівника Вокальної студії на Освіти Ігоря Якубовського та активної учасниці студії Руслани П’ятницької. 🙃 Ще однією родзинкою зустрічі стали епітети про очі! Тут нам прислужився словник епітетів української мови. Характеристик очей виявилося таакак багато - сотні! - що їх ми перераховували добрих п’ять хвилин! Ніхто й не очікував, що про ОЧІ можна сказати аж стільки! 🥰 Словом, зустріч була захопливою і натхненною, і вдячні гості ще довго не відпускали пані Ганну. 😍 Запрошуємо вас відвідати виставку, щоб відчути повів свободи з Карпатських гір. Простір і свіжість кожної світлини вражають!

14 липня поєднання двох культурно-мистецьких заходів - відкриття виставки фотографій "Краса українських гір" та літературно-музичної зустрічі "Очі" - спричинило недільний аншлаг.

У цей день можна було почути про виставку Карпатських краєвидів та поспілкуватися з її авторкою, благодійницею, яка подарувала бібліотеці 100 книжок, - Ганною Семеновою! Тож, навіть спека в +38 градусів не завадила поціновувачам мистецтва зібратися у затишній читальній залі Центральної бібліотеки Солом’янки.
Ганна Семенова, окрім того, що чудова фотографиня, дизайнерка, підприємиця та доброчинниця, вона ще й цікава, уважна до деталей оповідачка, вміє захопити розповіддю та подарувати яскраві враження співрозмовникам. А ще - вона гарно співає, тож під час другої частини зустрічі її голос дуже гармонійно, майже з перших нот, влився до загального хору голосів.
А ще Пані Ганна - засновниця ТМ “Візерунок”, яка виробляє модні українські хустки з принтами від сучасних українських художниць, та видавництва листівок “Фотофабрика” з українськими мотивами, які ви можете побачити на абонементі нашої бібліотеки (біля скриньки для пожертв на волонтерські ініціативи).
Оскільки пані Ганна - душа, щедра на книжки, тож і розпочалася наша музична частина з нашого їй подарунка - пісень про книжки і фотографії. 

А далі - присутні залюбки згадували українські народні та знані пісні про ОЧІ - сині, зелені, карі, чорні - від керівника Вокальної студії на Освіти Ігоря Якубовського та активної учасниці студії Руслани П’ятницької.

Ще однією родзинкою зустрічі стали епітети про очі! Тут нам прислужився словник епітетів української мови. Характеристик очей виявилося таакак багато - сотні! - що їх ми перераховували добрих п’ять хвилин! Ніхто й не очікував, що про ОЧІ можна сказати аж стільки!

Словом, зустріч була захопливою і натхненною, і вдячні гості ще довго не відпускали пані Ганну.
Запрошуємо вас відвідати виставку, щоб відчути повів свободи з Карпатських гір. 
Простір і свіжість кожної світлини вражають!

Немає коментарів:

Дописати коментар