пʼятницю, 23 лютого 2024 р.

Electionville: демократія всередині нас

Ми вже писали про те, що Центральна бібліотека Солом'янки, в числі інших бібліотек України долучалася до тестування шведської гри з основ демократії «Electionville», та її адаптації до особливостей українського законодавства, умов і викликів сьогодення, до стартової події - навчання майстрів (менторів), яка відбулася нещодавно.
Продовженням спільнодії став повторний неформальний візит до бібліотеки розробника гри Макса Валентина і кураторки проєкту «Electionville» в Україні Поліни Сокур.
Метою зустрічі було зміцнення партнерства, вибудовування подальшої взаємодії, рефлексії щодо проведення навчань. І, як бонус зустрічі - міні-тренінг з основ демократії для працівників бібліотеки, і - як без цього? - тестування новітнього варіанту гри, з використанням ігрового комплекту, який отримали всі навчені майстри.
Процес гри захоплює неймовірно: завдяки ігровому досвіду народжується щире зацікавлення життям міста, розуміння потреб громади (виборців) у всіх важливих сферах буття, відбувається опанування важливих навичок з побудови демократичного суспільства. Тож найцікавіше - попереду!
Увага: перед вами кілька фото - із зустрічі 2023 року та через пів року в одній і тій самій бібліотеці. Що змінилося?


Немає коментарів:

Дописати коментар