понеділок, 12 лютого 2024 р.

"Взаємодія з людьми, як не витрачати весь ресурс на інших". Мотиваційна зустріч з Катериною Флекман

У суботу 10 лютого в рамках проєкту “Щастя під час війни. Як скласти стратегію власної перемоги” відбулася друга зустріч із практичною психологинею, авторкою книги "Ти вивезеш" Катериною Флекман.

Існують певні інструменти психологічного розвантаження та перефокусування, які відомі психологам. І пані Катерина ними дуже добре володіє та готова ділитися з іншими. А ще вона - майстер аргументації та природжена ораторка!
Тож цього разу спілкувалися про те, що формує наш ресурс та як оптимізувати комунікацію з людьми: знижувати її інтенсивність, якщо вона нас виснажує, і навпаки - підсилювати те, що дає нам життєву силу. Це даватиме змогу бути ефективними та згуртованими.

Коріння нашої вразливості та життєвої сили криється ще в дитинстві. Тож, якщо перманентне буття в режимі “дорослий” виcнажує, то іноді необхідно ненадовго перейти в режим “дитина”, щоб відрефрексувати події та думки, які хронічно бентежать, і заспокоїти нашу внутрішню дитину (так, вона є у кожного!), щоб із новими силами, через “хочу” і “можу” включитися в режим “треба”. Певна річ, це більше стосується цивільних осіб, які перебувають поза зоною постійних бойових дій та робота яких не пов‘язана з діяльністю екстрених служб.
Нагадуємо, що кожної суботи в Центральна бібліотека Солом'янки імені Григорія Сковороди пані Катерина розкриває нову тему, фокусує увагу. Наступна тема: "Мрії та бажання, як інструмент ефективності".
Слідкуйте за анонсами, долучайтеся до нашої спільноти та готуйтеся до цікавих дискусій та розвитку разом із Катериною Флекман!


Немає коментарів:

Дописати коментар