вівторок, 20 лютого 2024 р.

"Мрії та бажання, як інструмент ефективності". Мотиваційна зустріч з Катериною Флекман

17 лютого в рамках проєкту “Щастя під час війни. Як скласти стратегію власної перемоги” в в Центральній районній бібліотеці імені Григорія Сковороди відбулася третя зустріч із практичною психологинею, авторкою книги "Ти вивезеш" Катериною Флекман.
Цього разу спілкувалися про те, які кроки треба зробити, щоб здійснити свої мрії та бажання. Одним із потужних засобів досягнення мети, на думку психологині, є візуалізація. Вона полягає в створенні чіткого образу того, чого ви прагнете досягти у майбутньому і перетворенні його на конкретний план дій. Під час цієї зустрічі відвідувачам було запропоновано асоціативні тести, які допомогли кожному краще зрозуміти себе, розібратися з власними проблемами. А ще Катерина Флекман дала відповіді на запитання, що хвилювали присутніх.

Нагадуємо, що кожної суботи в Центральній бібліотеці Солом’янки пані Катерина розкриває нову тему, фокусує увагу. Наступна тема: "Вечір сталевої стійкості".
Слідкуйте за анонсами, долучайтеся до нашої спільноти та готуйтеся до цікавих дискусій та розвитку разом із Катериною Флекман!

Немає коментарів:

Дописати коментар