понеділок, 26 лютого 2024 р.

"Вечір сталевої стійкості" з Катериною Флекман

24 лютого, у другу річницю широкомасштабного вторгнення росії в Україну в Центральній бібліотеці Солом’янки відбувся Вечір сталевої стійкості, під час якого присутні:
  • вшанували хвилиною мовчання всіх тих, хто віддав свої життя за нашу свободу;
  • дізналися, що ненавидіти ворога під час війни можна, але краще цю ненависть трансформувати в дію та любов для своїх;
  • отримали інструменти, як екологічно скидати агресію й негатив, щоб не дозволити їм зруйнувати нас ізсередини та вразити людей довкола;
  • навчилися дякувати самим собі, що витримуємо, хоч і не знаємо, що буде завтра і скільки ще триватиме ця війна;
  • написали слова вдячності за захист і найщиріші побажання захисникам України;
  • разом власноруч створили Маніфестацію життя на прапорі, який стане однією з бібліотечних реліквій.
А ще - зміцнилися духом завдяки поетичному таланту письменниці та психологині Катерини Флекман, яка від початку широкомасштабного вторгнення підтримує українців власними потужними поезіями - рефлексіями війни та прониклися поезіями захисників України з антології #Голоси й відкрили нові для себе імена.
Нагадуємо: упродовж березня є можливість відвідати суботні зустрічі, під час яких пані Катерина в рамках проєкту “Щастя під час війни. Як скласти стратегію власної перемоги” фокусуватиме увагу на дуже важливих речах, які люди у складні часи зазвичай не помічають. Тема зустрічі 2 березня: "Задоволення, що завжди на часі. Як відновлювати внутрішні ресурси".

Слідкуйте за анонсами, долучайтеся до нашої спільноти та готуйтеся до цікавих дискусій та розвитку разом із бібліотекою!



Немає коментарів:

Дописати коментар