понеділок, 5 лютого 2024 р.

Анонс заходу

Друзі, 11 лютого о 12:00 Центральна бібліотека Солом’янки запрошує вас на недільну літературно-музичну зустріч до Міжнародного дня жінок і дівчат в науці, спеціальною гостею якої буде українська науковиця, дитяча поетеса і прозаїкиня Уляна Письменна!
Уляна обрала для себе непростий шлях науки. Про те, як це - бути розумною жінкою серед чоловіків, працювати в технічній галузі та не зупинятися у своєму розвитку, дізнаємося на зустрічі. А ще - влаштуємо невеличкий розіграш однієї з Уляниних книжок за донат на автомобіль швидкої допомоги.
Щодо іншого, творчого боку життя, то Уляна Письменна є авторкою чудових прозових і віршових книжок для дітей: «Малючок та його друзі: Крапчастий Жучечок, Мишенятко-Писклятко, Річковий рачок, Голуб Гурлен і Собачка Тіна», «Хто такі Чемнята і Нечеми? Секрети чемності та міцної дружби», «Пригоди літачка Віндрі», «Бюро винаходів Цукінька» (2023), а також книжки для дорослих «Слова Пророка» - віршованої парафрази «Пророка», есею всесвітньо відомого письменника, поета й художника Халіля Жибрана, другого у світі за цитованістю, після Писання.
А на завершення - поспіваємо в рамках проєкту “Співаймо разом”, адже вже понад рік наші недільні зустрічі скликають до себе гостей завдяки гармонійному поєднанню пісні і слова. Чекаємо на вас!
Укриття є

Немає коментарів:

Дописати коментар