понеділок, 5 лютого 2024 р.

"МовоСвіт на Освіти": мовознавчі ігри

В Центральній районній бібліотеці імені Григорія Сковороди продовжують свою роботу безкоштовні курси української мови, пропонуючи цікавий та ефективний підхід до вивчення мови для різних вікових категорій відвідувачів.
Минулого тижня ми активно працювали із дитячою та підлітковою аудиторією. Під час занять вкотре переконалися, що для дорослих та підлітків настільні мовознавчі ігри є ідеальним способом вдосконалити мовлення, поповнити словниковий запас та повторити граматику.
А малюкам ігри допомагають вчитися читати, розвивати мислення та творчість, складаючи з літер і складів слова та збираючи цілісні малюнки.
Спільне вивчення мови також стає додатковим стимулом для всіх учасників. Обмін враженнями від прочитаних книжок, написання коментованих диктантів, обговорення цікавих моментів художніх творів та взаємопідтримка в процесі навчання роблять це заняття ще більш ефективним.
Не пропустіть унікальну можливість вивчати українську мову та розвивати свої навички разом з безкоштовними курсами на Освіти 14-А.
Довідки за телефоном: 099 490 28 33
Наш освітній телеграм-канал «Мовосвіт»: https://t.me/movosvit
Наш блог «МовоСвіт на Освіти»: https://movosvitnaosvity.blogspot.com

Немає коментарів:

Дописати коментар