неділю, 31 грудня 2023 р.

Творчі читання "Новорічні пригоди Морозенка"

Минулого разу ми обіцяли сюрприз. Вуаля!
Об’єктом досліджень останніх Творчих читань у Центральна бібліотека Солом'янки імені Григорія Сковороди став маршрут юного Морозенка, наймолодшого з усіх світу, який вирішив помандрувати планетою у пошуках найкращої до свята!
У цьому нам допомагали захоплива “Новорічні пригоди Морозенка" Ганни Онищенко та звичайнісінький собі, завдяки якому ми весело відстежували той самий маршрут, а заразом вивчали фізику процесу надходження Нового Року та багато іншого. 
А ще ми читали одне одному, малювали химерних персонажів, міркували вголос, римували і шукали всюди… математику!!! Чому математику? Це секрет!
Чекаємо на всіх юних читайликів та любителів несподіваних запитань на наших святкових “Творчих читаннях” прийдешнього року!
Перші новорічні Творчі читання 2024 року будуть присвячені повісті-казці "Чарівник країни Оз” , яку написано понад 120 років тому американським письменником Френком Баумом.
Ця чудова книжка (дорослі пам’ятають іншу її назву - “Чарівник смарагдового міста”) одразу стала бестселером та основою для мюзиклів. А знятий у 1939-му фільм «Чарівник Країни Оз» 2006 року Американською академією було оголошено найкращим кіномюзиклом усіх часів і народів!
Книга популярна й донині, адже вона добра, сповнена див, розваг і геть позбавлена страхіть і страждань. А “...кожна звичайна дитина, - як стверджував сам Френк Баум, - відчуває здоровий підсвідомий потяг до історій фантастичних, дивних і відверто неймовірних.”
Тож уже 2-го січня о 15:00 запрошуємо юних допитливців до нашої бібліотеки читати, міркувати, фантазувати, малювати героїв і… усміхатися. Ми дуже любимо, коли поряд сяють дитячі очі!
Вхід вільний.
Укриття є.



Немає коментарів:

Дописати коментар