неділю, 3 грудня 2023 р.

Книга Л. Ушакова "Сковорода від А до Я"

3 грудня відзначаємо 301 річницю від дня народження видатного українського філософа, поета, педагога, богослова Григорія Савича Сковороди! Радісно нагадуємо, що наша бібліотека носить його ім'я, і тому, до цього святкового дня, розпочинаємо захопливу серію дописів, присвячених літературному доробку цього видатного українця.
Книгою "Сковорода від А до Я" розпочинаємо подорож життєвим та творчим шляхом Сковороди, розкриваючи його філософію та непересічний підхід до життя.
Книга "Сковорода від А до Я", написана літературознавцем і знавцем давніх текстів Леонідом Ушкаловим, розповідає про великого мислителя, мандрівника та педагога, який обрав нешаблонний шлях, відмовившись від зручностей світу та кар'єрного росту на користь вічних мандрів та самотності. Якими були основні принципи його філософії? Як він втілював принцип "золотої середини" у своєму житті? Які уроки надавав своїм вихованцям та як він оцінював їхні досягнення?
Ця нова абетка – захоплива подорож у світ великого філософа. Збагачена вражаючими графічними елементами та захопливими ілюстраціями, кожна сторінка книги "Сковорода від А до Я" оживає, переносячи читачів в епоху й занурюючи у відчуття, які супроводжували Григорія Сковороду протягом його непересічного життя. Кожен малюнок створює атмосферу та допомагає краще зрозуміти та відчути філософські ідеї та доробок цього видатного мислителя.
Слідкуйте за нашими оновленнями та долучайтеся до цієї графічної та інтелектуальної подорожі, де текст і зображення взаємодіють, розкриваючи глибини мудрості Григорія Сковороди!
Ця та інші книжки чекають на вас у нашій бібліотеці!


Немає коментарів:

Дописати коментар