вівторок, 19 грудня 2023 р.

Літературно-пісенна зустріч «Зимовий поетичний етюд»

Центральна бібліотека Солом'янки ім. Г. Сковороди 17-го грудня провела чергову літературно-пісенну зустріч за темою: «Зимовий поетичний етюд».
Цього разу всім, хто любить і хоче співати було запропоновано пісенні лірично-поетичні твори, в яких оспівувалися зимова тематика, а також гумористичні, народні та авторські пісні і балади.
Серед виконаних пісень були наступні твори: "Минає день, минає ніч" (слова Юрія Рибчинського, музика Миколи Мозгового), "Чом ти не прийшов", "Ой у гаю при Дунаю" - українські народні пісні. Гумористичний блок був представлений піснями "Глобус України" та "Верблюди" - барда, актора, музиканта, мультимедійника, поета та письменника Тризубого Стаса.
На заході відбулася прем'єра пісні "Зимовий вечір", написаної на вірші Тетяни Лавинюкової, постійної відвідувачки бібліотеки. Цікавою і вишуканою була лірика пісень на вірші Анатолія Тарана: «Вітаю Вас, білесенька княжна», «Журавлі» та романсу «Цвіте клематис» на вірші Ростислава Радишевського.
Завершилася програма виконанням пісні "Чорна кава" на вірші Ольги Ходацької, після чого, за традицією, відбулося чаювання.
Запрошуємо наступної неділі на літературно-поетичну зустріч, яка відбудеться 24 грудня о 12:00 "Поетичне Різдво".


Немає коментарів:

Дописати коментар