пʼятницю, 29 грудня 2023 р.

Анонс зустрічі в ЦРБ ім. Сковороди

Центральна бібліотека Солом'янки імені Григорія Сковороди запрошує 14 січня о 13:00 на неформальну зустріч "Екзистенц і я" із письменницею Любов'ю Єремічевою. Камерно, у колі друзів, поговоримо про творчість та її природу, про те, чи можливо творити в часи війни, а також на різні екзистенційні теми, а затим почаюємо.
Розмову модеруватиме учасник літературної спільноти “Екзистенц_і_я” Євген Гольськов.

Любов Єремічева — уродженка Херсонщини, мешкає в Києві. Редакторка порталу "Громадський простір", засновниця літературної ініціативи "Екзистенц_і_я", авторка низки оповідань, поетка, авторка філософських творів — повісті "Химерна книжка про хмари" та роману "Ліла. Неісторія від ворона-монаха", упорядниця електронної книги "Дещо спільне. Щирі світлини про міжрелігійну дружбу", упорядниця двох збірок оповідань “Один літній день” та “Острів людей” від молодих авторів. Під час війни пише щоденник про свій досвід.

Під час зустрічі в бібліотеці буде традиційна музична частина, якщо ви завітаєте до нас на годину раніше — себто о 12:00 — то матимете змогу взяти участь в щонедільній музичній програмі, яку готує пан Ігор Якубовський і продовжити літературною частиною, що розпочнеться о 13:00.
За бажанням, присутні можуть долучитися до допомоги ЗСУ своїм донатом. Ви також матимете змогу придбати книжки авторки — всі кошти з продажу підуть на підтримку наших захисників. У свята книга завжди гарний подарунок! Два в одному — чудовий подарунок та змога підтримати сили оборони України! 
Поруч з бібліотекою є облаштоване укриття.
З нетерпінням чекаємо на зустріч!

Немає коментарів:

Дописати коментар