понеділок, 11 грудня 2023 р.

Літературно-музична зустріч до Дня Збройних Сил України

У неділю 10-го грудня у Центральній бібліотеці Солом’янки ім. Г. Сковороди відбулася літературно-музична зустріч, присвячена Дню Збройних Сил України!
Спеціальною гостею була психологиня, поетка, письменниця та волонтерка Катерина Флекман.
Вона найперше щиро висловила подяку Збройним Силам України за їх величну відвагу та невтомну мужність у захисті країни від російської агресії. Пані Катерина пригадала перші дні війни, а саме: про страшні ракетні обстріли Києва та інших міст і сіл України. Також авторка представила свої книжки «Прокидаєшся ранком, годуєш кішку…» та «Світло живе не в дротах». Вірші, які звучали з уст поетеси, дуже зворушливо сприймались присутніми. Цікаво та наповнено пролунали авторські пісні «Герої – вмирають. Вони повертаються в небо» та «А сади мають квітнути» на вірші К.Флекман у виконанні ведучого-координатора і виконавця Ігоря Якубовського. На зустрічі було оголошено хвилину мовчання в пам’ять про загиблих Героїв російсько-української війни.
Всі присутні виконували улюблені і маловідомі пісні, запропоновані в межах цього заходу. Серед них: «Ой у лузі червона калина», «Я сьогодні від вас від’їжджаю», Ой на горі та й женці жнуть», «На Волині…», «Марш Українців», «Слава Україні», «Вишиванка», «Україні».
І насамкінець було проанонсовано наступну недільну літературно-пісенну зустріч, окреслену назвою «Зимовий поетичний пісенний етюд».
Чекаємо всіх охочих на нашій літературно-пісенній зустрічі у неділю 17-го грудня о 12.00!


Немає коментарів:

Дописати коментар