середу, 2 червня 2021 р.

Маестро Розгардіяшу: коли я був маленьким...

1 червня на сторінці Публічні бібліотеки Солом’янки у facebook відбулася онлайн-зустріч з дитячим письменником В’ячеславом Купрієнком «Маестро Розгардіяшу: коли я був маленьким...»

До Дня захисту дітей на старті шкільних канікул Публічні бібліотеки Солом’янки започатковують новий бібліотечно-письменницький проєкт "Коли я був маленьким...", в рамках якого письменники будуть розповідати про своє дитинство.
Першим гостем, який розповість про своє дитинство та його цікавинки, є знаний Маестро Розгардіяшу, улюбленець дітлахів і дитячий письменник В'ячеслав Купрієнко.

Письменник був середньою дитиною в багатодітній родині, де була ще старша за нього сестра й молодший брат. В’ячеслав Купрієнко згадував про своє дитинство, про свої захоплення, про дитячі проблеми й радості. Письменник із притаманними йому добрим гумором та самоіронією згадував цікаві моменти свого дитинства. Свою розповідь письменник ілюстрував своїми фотографіями, які показували етапи його дорослішання. І насамкінець автор прочитав уривки зі своїх оповідань про непосидючого шкодерника Мишаська. 
Зустріч пройшла весело, тепло й цікаво: було багато спогадів і сміху.


Немає коментарів:

Дописати коментар