середу, 2 червня 2021 р.

Булінг у соціумі, у закладах освіти (діти, вчителі), у мережі. Права людини, дитини

31 травня на сторінці Публічні бібліотеки Солом’янки у facebook відбувся вебінар «Булінг у соціумі, у закладах освіти (діти, вчителі), у мережі. Права людини, дитини» практичного психолога, КПТ-терапевта, засновника Тренінгової агенції «PRO Trainings» Злати Біневич у рамках проєкту з особистісного розвитку «ReСтарт».

Булінг (цькування), тобто діяння осіб, які полягають у психологічному, фізичному, економічному, сексуальному насильстві, у тому числі із застосуванням засобів електронних комунікацій, що вчиняються стосовно малолітньої чи неповнолітньої особи або такою особою стосовно інших учасників освітнього процесу, внаслідок чого могла бути чи була заподіяна шкода психічному або фізичному здоров’ю потерпілого.
Тема булінгу досить поширена й актуальна в наш час.

Які типові ознаки булінгу? Які є види булінгу ? Які є причини булінгу? Як відрізнити звичайний конфлікт від булінгу? Що робити, якщо ваша дитина стала жертвою булінгу? Яка роль відведена педагогічним працівникам у запобіганні та протидії булінгу? Як довести факт булінгу? Чи вважається боулінг правопорушенням? Які є законодавчі акти в цій галузі?
На ці та багато інших болючих питань, що виникають в сучасному суспільстві, фахово відповіла Злата Біневич.


Немає коментарів:

Дописати коментар