понеділок, 14 червня 2021 р.

Дитинство для того, щоб розвиватися і навчатися

До Всесвітнього дня боротьби з дитячою працею ми підготували добірку корисних книжок. Навчання, освіта і саморозвиток - якісна основа і захист від потрапляння у тенета важкої дитячої праці.


Кузякін Кузько. "#щотакематиматика?"
Книжку створено за сприяння Малої академії наук України.
З кожною сторінкою читач заглиблюється у дивовижний світ математики. Від найдавніших часів і до сьогодення математика є найважливішим надбанням людства! Математика - це несподівані відкриття, влучний гумор, незбагненний світ чисел... Розраховано на широке коло читачів.

Караванська Оксана. Стильна книжка для панянки.
Одяг та стиль - невід'ємна частина нашого "Я" і того враження, яке ми справляємо на людей. Вчитися правильно добирати вбрання треба змалку. Завжди треба пам'ятати, що одяг тільки одна складова нашого образу. На зовнішність впливає освіченість, естетичне виховання, інтелект. Авторка допоможе увійти у світ стильності і модності!
Вороніна Леся. "Смак олімпійського золота"
Як стати героєм? Як досягти світового визнання? Щоб досягти великих перемог, недостатньо мати талант, його треба розвивати, гартувати характер! У кожного спортсмена - своя історія успіху. Авторка розповідає про олімпійську чемпіонку з веслування на байдарці - Інну Осипенко-Радомську. Повість написана на основі реальних подій із її дитинства.

Кара Делевінь і Ровен Колман. Дзеркальце, моє дзеркальце.
Більшість людей вважають юність найкращим періодом свого життя. Герої книжки - підлітки-аутсайдери. Життя складне і не передбачуване. Автори говорять, що нормально бути інакшим й унікальним. Хай там що, будьте собою!

Немає коментарів:

Дописати коментар