середу, 2 червня 2021 р.

В’язання як стиль життя

31 травня на сторінці Публічні бібліотеки Солом’янки у facebook відбулася онлайн-зустріч із бібліотекаркою, майстринею в’язання гачком і спицями Оксаною Молчановою «В’язання як стиль життя».

Мистецтво в'язання - багатогранне й захопливе. Володіючи технікою в'язання, можна створити безліч цікавих речей: і одяг, і предмети побуту, і аксесуари та різні прикраси. В'язання - це робота для задоволення, хобі для відпочинку, релакс та розслаблення.

Оксана Молчанова розповідала про свій досвід в’язання, про терапевтичний вплив цього заняття, демонструвала свої роботи.
Найцікавішою була розповідь про оригінальний та єдиний в бібліотечному середовищі України проєкт «В’язана казка». Цей проєкт – симбіоз любові до книжок і до в’язання. Ця любов втілилася у казки, декорації для яких виконано вручну гачком і спицями, а зйомки відбуваються в бібліотеці. Про процес створення цих казок розповіла бібліотекар-майстриня.

Зустріч була цікавою й по-домашньому теплою. І на завершення глядачі подивилися казку «Лисичка й журавель», створену в Центральній районній бібліотеці імені Ф. Достоєвського.


Немає коментарів:

Дописати коментар