суботу, 5 червня 2021 р.

Дисидентка з дитячого садка

4 червня на сторінці Публічні бібліотеки Солом’янки у facebook у межах бібліотечно-письменницького проєкту "Коли я був маленьким..." відбулася онлайн-зустріч із із Лесею Ворониною "Дисидентка з дитячого садка". Родзинка зустрічі: маємо унікальну нагоду познайомитися із маленькою Лесею Ворониною! 

Леся Воронина - відома дитяча письменниця, журналістка, член Асоціації українських письменників,твори якої вивчають у шкільній програмі, авторка 25 книжок (фантастичних і пригодницьких повістей, детективів та казок) та понад 100 сценаріїв коміксів, володарка численних літературних премій.
Як у цієї жінки на все вистачає часу, що вона встигає нас радувати новими книжками? Як вигадує Леся Воронина свої історії? Які моменти зі свого піонерського дитинства Леся Воронина пам'ятає й досі?
Леся Воронина з'явилася на світ в високодуховній інтелігентній родині. Виявляється, що вигадувати й розповідати цікаві історії письменниця почала дуже давно - ще в дитячому садку. Героями цих історій ставали її друзі, вигадані персонажі. 
Глядачі слухали розповіді Лесі Ворониної про її дитинство й дивилися милі серцю письменниці фотографії, на яких є сама Леся Воронина, її друзі, сестра й ті люди, які залишили певний слід в долі й свідомості письменниці. З теплотою згадувала Леся Воронина свою маму, свою сестру, своїх подружок й друзів дитинства.
Завжди цікаво слухати розповіді про дитинство відомих людей. Іноді можна зрозуміти й отримати відповіді на безліч питань про цю цікаву особистість.


Немає коментарів:

Дописати коментар