середу, 9 червня 2021 р.

Богдан Красавцев. "Еко-історії для моїх маленьких друзів"

8 червня на сторінці Публічні бібліотеки Солом’янки у facebook відбулася онлайн-зустріч з письменником і журналістом Богданом Красавцевим, автором книжки "Еко-історії для моїх маленьких друзів" та збірки "Еко-віршики", керівником ГО "Екологічна нація".

Богдан Красавцев — український письменник, журналіст. Пише для дітей та дорослих. У своїх творах пропагує цінності дбайливого ставлення до природи, взаємоповаги між людьми та любові до Світу. Кредо автора — саджай дерева, попри дроворубів.
Громадська організація Екологічна нація - неприбуткове об'єднання однодумців, яке просуває екологічний світогляд серед українців та землян через творчість, любов до людей і добрі справи. Екологічна нація існує з жовтня 2020 року. Головний фокус організації спрямований на дітей та молодь.

Як Богдан Красавцев відчув поклик стати еко-просвітником? Як створювалась громадська організація "Екологічна нація"? Чи легко створити екологічну організацію? Як виховати еко-мислення? З чого треба починати і як діяти для цього? Як виховати у людей еко-звички? Еко шлях – це любов і повага до всього навкруги. Найлегшим і найпершим кроком в напрямку до еко-свідомості - свідомий вибір людей не купляти поліетиленові пакети. Ось такий на перший погляд легкий крок, який реально може зробити кожна людина вже сьогодні.
Богдан Красавцев розпочав свій творчий і професійний шлях з роботи журналіста, який писав на екологічні теми. І це стало поштовхом до розвитку й прогресування його еко-свідомості. І це стало справою його життя. Він написав книжку на екологічну тему для дітей, тому що діти – це чиста дошка, на якій можливо й потрібно написати екологічні програми на майбутнє.
Богдан Красавцев розповів про діяльність ГО "Екологічна нація" та про електронну збірку "ЕКО-ВІРШИКИ".


Немає коментарів:

Дописати коментар