пʼятницю, 26 березня 2021 р.

Онлайн-зустріч з редакцією журналу "Джміль"

25 березня на сторінці на сторінці Публічні бібліотеки Солом’янки у facebook відбулася зустріч з головною редакторкою журналу «Джміль" Ганною Остапенко, редакторкою журналу Наталею Людкевич, з авторами Вірою Правоторовою та Іванкою Вінтоняк

Журнал "Джміль" - унікальний дитячий журнал, призначений для роботи дорослого з дитиною у родині, дитячому садку та початковій школі. Журнал розвиває творчі здібності, виховує ерудовану, активну і щасливу людину. Саме таке видання мудрі батьки шукають для своєї дитини, а педагог - для своїх вихованців. «Джміль» - це більше, ніж дитячий журнал. Створений видавництвом «Світич» на основі перевірених практикою науково-обґрунтованих освітніх технологій, «Джміль» легко навчає, розвиває та виховує дошкільнят і молодших школярів. Журнал виходить як в електронному форматі, так і в традиційному паперовому вигляді. Журнал має місію – допомагати дорослому розмовляти з дитиною.

Глядачі узнали про історію створення журналу «Джміль», про здобутки, рубрики, будні та сміливі плани, побачили найперший номер видання (за 1997 рік).
«Джміль» читають і передплачують професіонали дошкільної та початкової освіти - і практики, й науковці тому що це часопис, який не містить реклами, кожний квадратний сантиметр журнальної площі слугує для розвитку дитини. Колектив редакції журналу – натхненні й небайдужі люди, які люблять свою справу і вкладають душу в кожен випуск журналу.
Теплу й цікаві зустріч доречно доповнювали вірші і розповіді авторів, які співпрацюють з журналом. 

Запис етеру

Немає коментарів:

Дописати коментар