четвер, 18 березня 2021 р.

Новинки 2021 та анонси найближчих проєктів від Видавництва «Ранок»

10 березня на сторінці Публічні бібліотеки Солом’янки у facebook відбулася онлайн-зустріч із креативною командою видавництва «Ранок» «Новинки 2021 та анонси найближчих проєктів від Видавництва «Ранок».
Видавництво представила і була модератором зустрічі Олена Носоненко - керівник відділу реклами та маркетингу підрозділу "Дитяча література" видавництва "Ранок". Це найбільша видавничо-освітня корпорація України, яка майже 25 років робить все для того, щоб дитина була оточена розумними, добрими, корисними та цікавими книгами.

Олена Носоненко розповіла про структуру корпорації, особливості видавничої роботи, представила редакторок відділів дитячої літератури, які в свою чергу, розповіли про якісні й цікаві видання, що побачили світ у видавництві «Ранок».
Видавництво "Ранок" вважає своєю головною метою сприяти розвитку дитини з найменшого віку. Саме тому у їхньому асортименті книжки-розвивайки для найменших на будь-який смак, а ще книжки-ігри, білінгви, картонки, казки, вірші та інші форми видань для дітей. 
Про найбільш цікаві книги, що побачили світ у видавництві у 2020-2021 роках, як от: Анна Шарк «Моя Америка»; Людвік Єжі Керн «Фердинанд неймовірний» - книга, що є класикою дитячої літератури; видавництво пишається новою серією «Акварельні історії», яку ілюструвала Женя Птиця. Історії цієї серії написані сучасними авторками та розповідають про важливі речі: як подолати свій страх чи знайти справу до душі. 

Презентуючи новинки видання, працівники відповідали на цікаві питання: Які показники вказують на те, що книгу варто перевидавати? Які плани має видавництво? 
Цікавою родзинкою стали запитання, відповівши на які, можна отримати книги як приз.
Щоб дізнатися детальніше про новинки дитячої літератури видавництва «Ранок», дивіться відео.


Немає коментарів:

Дописати коментар