пʼятницю, 26 березня 2021 р.

Ірина Небеленчук. "Прохолодне одвічне джерело Іппокрени"

26 березня на сторінці на сторінці Публічні бібліотеки Солом’янки у facebook відбулася поетична онлайн-зустріч з поетесою Іриною Небеленчук "Прохолодне одвічне джерело Іппокрени".

Ірина Небеленчук – поетеса, викладач Кіровоградського обласного інституту післядипломної освіти імені В. Сухомлинського, кандидат педагогічних наук, авторка понад 200 наукових праць з викладання літератури, з-поміж яких 23 посібники.

У кожного своя життєва дорога, сповнена радощами й смутком, щастям і розчаруваннями, пошуками істини та невдачами. Хтось уперто долає життєві перешкоди, а дехто не витримує випробувань буттям. Проте важливо залишатися людиною та з гідністю приймати віражі долі. Цього вчить поетичне слово сильної і жіночної Ірини Небеленчук, про це - її нова збірка поезій "Джерело Іппокрени".
Сповнені мудрості й почуттів поетичні твори Ірини Небеленчук невеликі за обсягом, але їм притаманна глибока ліричність, яка передає переживання, думки і почуття авторки. Такі поезії духовно збагачують читачів, котрі уміють сприймати, відчувати і розуміти ліричні твори.

Поетична зустріч з глядачами відбувалася у вигляді діалогу: авторка читала свої нові вірші і відповідала на запитання глядачів про поезію, про педагогічну й наукову діяльність. 

Талановита людина – талановита в усьому. 
Багатогранність цієї жінки захоплює, адже це і не дивно – головним девізом її життя є слова Конфуція «Гідна людина не йде слідами інших людей, вона обирає свій шлях». Ірина Небеленчук доводить це своїм життям. Це продемонстрував і відеоролик «Філософія душі Ірини Небеленчук», який представила бібліотекар Руслана Федюк.


Немає коментарів:

Дописати коментар