вівторок, 30 березня 2021 р.

"Полюби свої емоції: емоційний інтелект у повсякденному житті" Зустріч 2

29 березня на сторінці на сторінці Публічні бібліотеки Солом’янки у facebook відбувся вебінар психолога Злати Біневич «Полюби свої емоції: емоційний інтелект у повсякденному житті. Зустріч 2» у рамках проєкту з особистісного розвитку «ReСтарт».

Продовжуючи тему емоційного інтелекту, Злата Біневич провела психологічний вебінар, який був схожий на міні-тренінг. Глядачі отримали корисні поради й психологічні техніки, які стануть в нагоді сучасній людині в наш емоційно напружений час.
Скільки базових емоцій має людина? Які дослідження є в цій галузі? Чим корисні негативні емоції для розвитку особистості? Чому важливо не подавляти свої емоції, а працювати з ними? І найголовнішим питанням сьогоднішнього вебінару, на яке дала фахову відповідь Злата Біневич, є питання «Як розвивати свій емоційний інтелект?». 
Людині варто розвивати свій емоційний інтелект, щоб розвинути в собі здатність до найбільшого відчуття щастя та успішної самореалізації. Адже завдяки йому ми можемо знайти баланс між розумом та почуттями та наблизитись до відчуття гармонії в житті.


Немає коментарів:

Дописати коментар