суботу, 27 лютого 2021 р.

Наталя Данилюк: "СвітиТи мусиш"

26 лютого на сторінці Публічні бібліотеки Солом’янки у facebook відбулася онлайн-зустріч з поетесою Наталею Данилюк "СвітиТи мусиш".

Наталя Данилюк народилася 4 березня 1981 року на Прикарпатті, авторка збірок поезій "Ця жінка, що навпроти у вікні" (2012), "Кульбабова віхола" (2013), "Океан, що навиворіт" (2015), "СвітиТи мусиш" (2018), лауреат Літературно-мистецької премії імені Андрія Малишка та низки літературних конкурсів, член НСПУ та Міжрегіонального поетичного клубу "Об’єднані словом", відповідальний секретар Літературного об’єднання "Горгани" (Рожнятів, Прикарпаття).

Наталя Данилюк розповіла про себе, про свій шлях до поезії. Вірші почала писати вже давно, ще з дев’ятого класу, однак усе складала у шухляду. Лише в 2011 році нарешті наважилася опублікувати власні твори на одному з літературних сайтів.
Поетеса розповідала про свою творчість, про літературну студію "Горгани", яка зародившись у 80-ті роки ХХ ст., отримала нове дихання в 2015 році. Розповідь про своє життя та літературну творчість Наталя Данилюк заквітчувала своїми легкими, як пух кульбабки, але водночас глибокими і мелодійними віршами розмаїтої тематики. Недаремно в Інтернеті поетеса відома як kulbabka.

Глибинна, родюча, легка, мелодійна мова автора зачаровує, викликає відчуття безтурботності. Навіть забувається, що такі вірші легко не приходять.
Докладніше про поетичну зустріч дивіться у відео.


Немає коментарів:

Дописати коментар