понеділок, 1 лютого 2021 р.

Вечірка від Бібліотеки року 2020 «Zoom-Boom-Book»

1 лютого на сторінці Української бібліотечної асоціації у facebook відбулася онлайн-вечірка з нагоди 26-річчя Українська бібліотечна асоціація. За традицією, святкову вечірку організує бібліотека року. 
Бібліотекою року 2020, як відомо, визнано ЦРБ імені Ф.М. Достоєвського (Бібліотека на Освіти), яка й провела zoom-вечірку під назвою «Zoom-Boom-Book»
Неформальна онлайн-зустріч, якій передувала насичена цілоденна підсумкова конференція, об’єднала колег з різних куточків України. Ведучий зустрічі музикант і креатор Льоша Донцов непомітно налаштував учасників на потужну святкову хвилю. А ще цікавинкою зустрічі було змагання учасників між собою, для цього було стихійно утворено дві команди «Красиві» (кияни) та «Розумні» (Україна) і обрано їх капітанів - пані Ярославу та пана Ігоря.
Конкурси були цікаві, досить непрості і незвичні. Проте учасники показали непогану ерудицію та хайпову кмітливість. Отже, під келих вина чи філіжанку кави та при доброму гуморі бібліотекарі змагалися, спілкуючись між собою, забавлялися й по-справжньому "відривалися". Не менш цікавими та доречними були гарні пісні від Юри Звонаря та Ігоря Грохоцького, які час від часу впліталися у жваву темпераментну бесіду учасників вечірки. Прозвучали уривки творів учасників Літературної ініціативи #Екзистенц_і_я Катерини Холод та Віталія Ніщименка. Психологиня й бібліотекарка Наталія Щербина наскрізь "просвітила" присутніх графічними психологічними тестами.
Вечірка завершилася на високій ноті єднання, сердечності та радості від того, що день народження УБА пройшов вдало, весело, креативно і з любов’ю до всього прекрасного, і, насамперед, до її величності КНИГИ!
"Ви навіть не уявляєте, як вміють веселитися бібліотекарі! Квести, тести, чарівні перетворення, музичні сюрпризи і багато усмішок було на вечірці. Цей день народження запам’ятався всім надовго!" - згадує УБА це майже тригодинне надвечірнє дійство.
Ще раз щиро вітаємо Українську бібліотечну асоціацію з Днем Народження, дякуємо за її цілеспрямований поступ до Бібліотек Майбутнього! Пишаємося співпрацею! Зичимо, насамперед, здоров’я! “...А завзяття й щира праця ще свого покаже!..”


Немає коментарів:

Дописати коментар