понеділок, 15 лютого 2021 р.

Як полегшити адаптацію до нового режиму при народженні дитини? Поради майбутнім батькам

15 лютого на сторінці Публічні бібліотеки Солом’янки у facebook у рамках проєкту з особистісного розвитку «ReСтарт» відбувся вебінар тренерки з м'яких навичок, коуча, методологині освітніх програм, експертки з лідерства, співзасновниці Тренінгової агенції «PRO Trainings» Вікторії Дівоньки «Як полегшити адаптацію до нового режиму при народженні дитини? Поради майбутнім батькам».

З появою дитини життя виходить на новий рівень віртуозного балансування. Поява дитини — водночас і щастя, і виклик для подружжя. Перший рік після народження дитини – найскладніший у фізичному й емоційному плані. 
Як успішно адаптуватися до нового розкладу життя? Як раціонально організувати свій день? Як полегшити собі побут? Як подружжю не віддалитися одне від одного з появою немовляти? Як молодій мамі пережити зміни гормонального фону? 
Складним і негативним явищем є післяпологова депресія, внаслідок якої може запуститися режим самознищення. Для подолання таких криз необхідно звертатися до фахівця. Головне – не мовчати!

Психолог дала конкретні, дієві й насправді нескладні у виконанні поради для збереження балансу сил, енергії, ресурсності, які допоможуть молодим батькам отримувати від батьківства тільки позитивні моменти і пережити кризові моменти «дорослішання». І запам’ятаймо головне правило: «Щаслива мама – щаслива дитина».


Немає коментарів:

Дописати коментар