понеділок, 4 травня 2020 р.

Що буде після карантину? Онлайн-зустріч з письменником Яном Валетовим

Відбулася онлайн-зустріч з українським письменником-фантастом і журналістом Яном Валетовим. Ян Михайлович народився в Дніпрі, де в 1986 році закінчив фізико-технічний факультет Дніпровського національного університету. Він був капітаном університетської команди КВН, а також членом Всесоюзного Клубу «Что? Где? Когда?». Саме Ян Валетов є одним із творців гри «Брейн-Рінг». 
Іще в радянські часи – від 1987 ‑ почав займатися бізнесом. Його журналістська діяльність охоплює й теми політики. Свою публіцистику й статті на економічну тематику, зокрема в газеті «Бізнес», він оприлюднює під псевдонімом Борис Бітнер. Вважає «економіку ‑ квінтесенцією політики і навпаки», а методом об’єднання українців – спільне нещастя. 
Ян Валетов передбачив імперство Путіна та протистояння Росія-Грузія. Має ліберальні погляди й, чесно зізнався, що не радісно сприйняв Революцію Гідності. 
Художні твори письменник пише російською мовою у стилі трилера, але змінює жанри. Зустріч відбувалася в довірливому спілкуванні. Цікаво було слухати точку зору Яна Валетова на літературу, політику й самовдосконалення. То чи можуть українці об’єднатися навколо ідеї? І що буде після Карантину?


Немає коментарів:

Дописати коментар