четвер, 14 травня 2020 р.

Прем’єра пісні «Дочекайся мене»


14 травня о 15:00 відбулася online-зустріч із Юрієм Звонарем, талановитим, креативним артистом з Дніпра, сучасним виконавцем, який працює в унікальному жанрі «альтернативний інді-поп-рок». Митець пише яскраві пісні, які змушують замислитися і зануритися в свою душу, торкають серце. Також виконує пісні на слова Лілії Ніколенко. 
Основна робота Юрія Звонаря – це композитор в театрі «Актор», адже довгий час артист писав музику для різних театрів. Юрій зізнався, що йому цікаво працювати з акторами, бо вони все роблять з душею. Під час зустрічі слухачі дізналися від артиста, що він долучився до проекту зйомок кліпів, і щоразу це експеримент. Старт проекту ‑ 1 червня. Але раніше – 25 травня – пообіцяв прем’єру пісні «Оля». 
Відповідаючи на запитання, сказав, що пишається собою, коли працював у гурті «Скрябіна». А про пісню «Голоси» прокоментував, що його роль була не тільки як співака, композитора, а й як частинки команди однодумців, хто представляв твір. Адже Юрій Звонар мріє, щоб життя було кращим і була змога популяризувати українську культуру й світові. А обіцяним музично-поетичним сюрпризом, стала прем’єра пісні «Дочекайся мене!»


Немає коментарів:

Дописати коментар