пʼятницю, 22 травня 2020 р.

Три кити здорового способу життя

21.05 о 19.00, традиційно о цій порі відбувся вебінар експертів зі здорового способу життя Отто Стойки та Ірини Цісар. Темою дня став «Режим праці та відпочинку. Де знайти 25-ту годину?» у контексті виходу з карантину. 
Нагадаємо, хто наші спікери. Ірина Цісар є психологом, соціальним працівником Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а Отто Стойка – кандидат медицинських наук, лікар-методист при Київському міському Центрі громадського здоров’я. 
У попередніх зустрічах спікери вже окремо торкалися питань здорового харчування, здорового сну і рухової активності. Це і є три кити здорового способу життя кожного із нас, на чому вони й наголосили. Експерти ділилися своїми лайфхаками режиму дня та відпочинку, радили бестселер «Чудовий ранок. Як не проспати життя», мотивуючу книжку яку радили мати як настільну кожному. 
І якщо у вас є питання щодо власного способу життя і здоров’я, можете звертатися до наших експертів у їхні Центри. У разі поганого самопочуття за телефонами медконсультацій: 
15-83 або 044 235 01 01.
Але був День Вишиванки. І наш експерт Отто Стойка під час зустрічі консультував у вишиванці. На його думку, вишиванка – це символ історичної свободи, культурний QR-код, матриця нашого народу. А це вже – здоров’я нації. 


Немає коментарів:

Дописати коментар