вівторок, 12 березня 2024 р.

Гумористично-музична вистава «Селфі з кумом» в бібліотеці

У Центральній бібліотеці Солом'янки імені Григорія Сковороди, у рамках літературно-пісенних зустрічей, 10-го березня відбулася гумористично-музична вистава «Селфі з кумом» за українським сміховим фольклором і творами Степана Руданського, Павла Глазового, Юрія Кругляка і Василя Триліса.

Цю яскраву дивовижну ікебану гумору створив режисер, заслужений діяч мистецтв України Сергій Архипчук, а втілили її у життя актори Ангеліна і Борис Великі.
Як писав незабутній Павло Глазовий, «Нехай від лих і бід усіх вас береже здоровий сміх!»
Неповторний дотепний український гумор, який пролунав із уст акторів, створив у читальній залі бібліотеки дивовижну і неповторну атмосферу, викликаючи у присутніх приємні спогади, здоровий сміх і гарні відчуття.
Веселі вірші переплітались із вишуканими гумористичними піснями, у яких оспівані та змальовані цікаві та дотепні історії. У цих історіях відображена українська душа та неповторний національний гумор.
Окрім класичних тем актори у віршах і піснях розкривали і сучасні сценарії життя.

А у другій частині зустрічі усі охочі любителі співу виконували улюблені пісні на вірші українського кобзаря і пророка Тараса Шевченка, адже 9-го березня 210-річниця із Дня його народження.
Завершилася зустріч традиційним анонсуванням наступного недільного заходу до Дня українського добровольця, який відбудеться 17-го березня.



Немає коментарів:

Дописати коментар