понеділок, 30 березня 2020 р.

#Бібліотека_онлайн: Психологічний вебінар «ReСтарт: Don’t Panic!»

Нагадаємо, що у 2020 році Центральна бібліотека Солом’янки започаткувала серію психопросвітницьких заходів - Тренінгів з особистісного розвитку «ReСтарт!». А проводить їх на волонтерських засадах психолог, коуч, засновниця Української тренінгової агенції «ProTraining’s» Злата Біневич.

Через пандемію безліч людей у світі розхитані, розгублені та потребують психологічної допомоги. Тож ми дуже вдячні пані Златі за можливість спільно організувати такі вебінари. Онлайнові зустрічі піднімають бойовий дух та підтримують віру у завтрашній день, у якому все буде добре.
В умовах карантину третій, березневий семінар «ReСтарт: Don’t Panic!» відбувся у вигляді вебінару. Транслювався він як і зазвичай, на сторінці Публічні бібліотеки Солом'янки у фейсбук. 
Під час вебінару тренерка розповіла, як адаптуватися до карантинного життя, не панікувати і лишатися при здоровому глузді, доброму гуморі та доброму здоров’ї, поділилася настановами та прийомами, як працювати із власними страхами, які зазвичай не є 100% адекватними реальному стану речей, а також про те, як розпізнавати тривоги, страхи, жахи і паніку, і як нейтралізувати їх, про те, що треба активізувати свої зусилля у побудові плану «Б» та плану «В», яких вимагає від нас сьогодення. Злата Біневич поділилася трохи власними секретами адаптації, порадами про те, чим краще займатися на карантині, який режим дня бажаний. Також у ході семінару пані Злата відповідала на поставлені запитання.

Фрагменти запису можна переглянути тут: частина 1-ша, частина 2-га.

Немає коментарів:

Дописати коментар