суботу, 28 березня 2020 р.

Онлайн-зустріч із письменницею Тетяною Белімовою

28 березня відбулася онлайн-зустріч із письменницею Тетяною Белімовою, переможницею "Коронації Слова", авторкою книжок: «Київ.ua» (роман, КСД, 2013), «Вільний світ» (роман, КСД), «Трояндовий джем» (збірка оповідань та новел, Брайт Букс, 2015), «Яйце-Райце, або Мільйон на мрію» (роман-шоу у співавторстві з Андрієм Процайло, Брайт Букс, 2016), а також учасницею колективного проєктів малої прози "Львів. Кава.Любов" / "Теплі історії"!

Говорили про плюси і мінуси карантину, про те, як важливо вижити і не зламатися об скрутні обставини долі. 
На підтвердження того пані Тетяна читала щемливу новелу про історію народження пісні "I Will Survive" (1978), яку відзначено статуеткою Grammy, і про непросту долю її авторки, чорношкірої співачки Глорії Гейнор, для якої особиста трагедія обернулася на тріумф. Прочитана історія міститься у книзі «I will survive! Я виживу!», колективній праці сучасних українських письменників (2018). 

А ще, як і обіцяв анонс, звучав уривок з «Трояндового джему» про те, якими важливими для нас є родинні традиції, таємниці та рецепти. А щоб нам було зовсім затишно, авторка провела зустріч у форматі онлайн-чаювання.
Глядачі ще довго не відпускали пані Тетяну...
Відео зустрічі за посиланням.

До речі, роман «Київ.ua» можна почитати у Центральній бібліотеці Солом’янки на Освіти, 14 а

Немає коментарів:

Дописати коментар