вівторок, 31 березня 2020 р.

#Бібліотека_онлайн: Голосні читання «Ой, лише…» з дитячою письменницею Валентиною Захабурою

31 березня, у рамках Тижня дитячого читання, на сторінці "Публічні бібліотеки Солом'янки" відбулася онлайнова зустріч із дитячою письменницею, авторкою трилогії "Ой, Лише, або З чим їдять вундеркіндів", "Ой, Лише, або Як потрапити в халепу", "Ой, Лише, або Як приборкати батьків", книжки року 2019 для підлітків "Лепрекони" (за версією «BaraBooka. Простір української дитячої книги»), а також виконавицею пісень, бібліотекаркою, мрійницею і мандрівницею Валентиною Захабурою, яка вірить у дива і мріє колись написати фентезі!
Авторка, яка сама водночас є мамою, донькою та працює з дітьми у дитячій бібліотеці №9 Шевченківського району, сміливо пише і голосно говорить про те, що можна й треба… приборкувати батьків! 
Досвід чималий, тем – хоч відбавляй… Тож одна за одною народжуються книжки для цільової аудиторії – дітей, які підростають. А Валентина їх із задоволенням озвучує! Це сталося і сьогодні.
А ще Валентина - авторка, учасниця декількох колективних збірок прози для підлітків "Чат для дівчат", "Вузлик на пам'ять. Історії та спогади", "Окуляри і кролик-гном" та ще багато хто! У нашій бібліотеці є збірка поезій Валентини Захабури "Ятоморе"

Немає коментарів:

Дописати коментар